Ελλάδα

Καντζούρης: «Η Καρδίτσα μας έβαλε δύσκολα αλλά δείξαμε αποφασιστικότητα»

Ικανοποιημένος με τη νίκη της ΑΕΚ επί της Καρδίτσας, έστω και αν αυτή ήρθε δύσκολα, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός της «Ένωσης», Ηλίας Καντζούρης.

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε αρκετά, ωστόσο έκαμψε την αντίσταση της Καρδίτσας στο φινάλε το αγώνα, επικρατώντας με σκορ 70-64 για την Basket League.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο Ηλίας Καντζούρης, τόνισε πως η «Ένωση» έφτασε στη νίκη όταν βελτίωσε την άμυνά της και κυριάρχησε στα ριμπάουντ, αναφέροντας παράλληλα πως είναι ένα σημαντικό να νικάει η ομάδα ακόμα και σε μια κακή βραδιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Καντζούρη:

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη για δύο λόγους. Πρώτον, θέλουμε να ανεβούμε βαθμολογικά και πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε και παιχνίδια που δεν παίζουμε καλά. Και δεύτερον γιατί ήρθαμε από παιχνίδι που μας κόσιστε ενεργειακά και θέλαμε να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. 

Καταφέραμε να κερδίσουμε. Η Καρδίτσα μας έβαλε δύσκολα αλλά καταφέραμε να νικήσουμε. Βγάλαμε μεγάλα plays στην άμυνα, δείξαμε αποφασιστικότητα και όταν κερδίσαμε τις προσωπικές μάχες και τα ριμπάουντ πήραμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x