Ελλάδα

ΚΑΕ Άρης: Πληρωμές και άμεσα ζήτησαν οι παίκτες

Να πληρωθούν άμεσα τα χρήματα που τους οφείλονται ζήτησαν οι παίκτες του Άρη στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο, ειδάλλως επιφυλάσσονται για την αντίδρασή τους. Ζήτησε να φύγει ο Γκάγκιτς.

Η ΚΑΕ Άρης συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και οι παίκτες (νέοι και παλιοί) έχουν φτάσει στα… όριά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Γουλιέλμος, έλαβε χθες προειδοποίηση από όλους για άμεση πληρωμή κάποιων μισθών, κάτι που αν δεν γίνει, θα εξετάσουν τις επόμενες κινήσεις-αντιδράσεις τους.

Στο μεταξύ, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Ήφαιστο Λήμνου, ο Τζόρτζε Γκάγκιτς, εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει, είδηση που επιβεβαιώνεται και από τα σερβικά ΜΜΕ. Η διοίκηση, του πρότεινε να πληρωθεί ένα μικρό μέρος του ποσού που του οφείλεται, όμως ο ίδιος και ο ατζέντης του το αρνήθηκαν και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε προσφυγή.

Πλέον, οι «κίτρινοι» περιμένουν την βοήθεια από το ποσό που έχουν συγκεντρώσει ΠΑΕ και Ερασιτέχνης, για να εξομαλυνθεί σε κάποιο βαθμό η κατάσταση και να δοθεί μία οικονομική… ανάσα στο τμήμα μπάσκετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x