Ελλάδα

Καλαφατάκης και επίσημα

Ο Γιώργος Καλαφατάκης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Ρεθύμνου στη θέση του Θανάση Γιαπλέ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Καλαφατάκη μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Ρεθύμνου. Ως γνωστόν, ο Θανάσης Γιαπλές αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Κρητικών μετά την τελευταία ήττα από τον Ηλυσιακό για το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του Ρεθύμνου αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο Κρητικό προπονητή Γιώργο Καλαφατάκη. Η αρχική συμφωνία αφορά στη συνεργασία μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x