Ελλάδα

Καλαφατάκης: «Χρειαζόμαστε νίκες»

Σύνθημα για... επιστροφή του ΑΓΟΡ στις νίκες δια στόματος Γιώργου Καλαφατάκη, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα.

Στα θετικά αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει ο ΑΓΟΡ, όπως τόνισε ο προπονητής του Γιώργος Καλαφατάκης, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής (16/02) κόντρα στον Απόλλωνα για τη 18η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

«Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός την Κυριακή απέναντι στον Απόλλων Πάτρας. Πρέπει να επανέλθουμε στις επιτυχίες. Περάσαμε το δύσκολο πρόγραμμα με τα πολλά εκτός έδρας παιχνίδια. Χρειαζόμαστε νίκες, ξεκινώντας με το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι σε ένα αντίπαλο που με τις αλλαγές που έκανε άλλαξε πολύ, προς το καλύτερο, τόσο με την προσθήκη του Ρος αλλά και του Μιλουτίνοβιτς. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και αν βγάλουμε ότι έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις, θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο πιστεύοντας ότι θα ανταποκριθεί και θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη, τον έχουμε ανάγκη και πιστεύω ότι θα δώσει το παρόν όπως και στο ματς με τον Κολοσσό. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του και την αγάπη του», ήταν τα λόγια του έμπειρου κόουτς.

Από την πλευρά των παικτών της κρητικής ομάδας, ο Νταμίρ Λάτοβιτς, ανέφερε: «Ο στόχος είναι μόνο η νίκη. Δεν έχουμε τα περιθώρια για διαφορετικό αποτέλεσμα. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και δικαιούμαστε ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας φέρει ηρεμία, την οποία και χρειαζόμαστε. Ο κόσμος μας είναι ο έκτος μας παίκτης, όπως κάνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα και τον χρειαζόμαστε ώστε να πάρουμε τη νίκη.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x