Ελλάδα

Καλαϊτζάκης: «Ο κόουτς θέλει γκρουπ νικητών - Με τον κόσμο δίπλα μας για να ζήσουμε πολλές χαρές»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε για τη συνεργασία με τον Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου στο ερχόμενο παιχνίδι με την Τσεχία και τις επόμενες υποχρεώσεις της γαλανόλευκης.

Για το αυριανό παιχνίδι της Εθνικής με την Τσεχία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025 μίλησε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ζητώντας τη στήριξη του κόσμου στη νέα αρχή που γίνεται στη «γαλανόλευκη», ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία με τον Βασίλη Σπανούλη.

«Ο κόουτς θέλει αυτό που έκανε και ως παίκτης, θέλει να μας κάνει ένα γκρουπ νικητών. Κάθε προπόνηση είναι πολύ ανταγωνιστική. Σίγουρα δεν είχαμε πολύ χρόνο για προετοιμασία, αλλά κάναμε τρεις δυνατές προπονήσεις και περιμένουμε αύριο τον κόσμο να μας στηρίξει για να πάρουμε την πρώτη νίκη. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντικό στοιχείο, ο κόουτς ξέρει το παιχνίδι όσο λίγοι και βοηθά πολύ την ομάδα. Θεωρώ πως θα παρουσιαστούμε αρκετά έτοιμοι για να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Για την αντιμετώπιση του Τόμας Σατοράνσκι είπε: «Σίγουρα είναι ο παίκτης-κλειδί, θα παίξει πάνω από 30-40 πικ εν ρολ, θα έχει όλη τη δημιουργία στα χέρια του. Είναι ένα ψηλό γκαρντ, αθλητικό και θα είναι σημαντικό να τον περιορίσουμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να τον αντιμετωπίσουμε».

Τέλος, για την προσέλευση του κόσμου τόνισε: «Σίγουρα θέλουμε το γήπεδο να έχει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Θέλουμε να τους δώσουμε λόγο να φωνάξουν, να τους δώσουμε μια χαρά. Είναι μια νέα αρχή, με νέο προπονητή και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας από την αρχή ως το τέλος για να ζήσουμε πολλές χαρές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x