Ελλάδα

Καλαμπάκος: «Ήταν μια τονωτική ‘ένεση’»

Ως μια τονωτική «ένεση» χαρακτήρισε την πρόκριση του Κόροιβου επί του Απόλλωνα Πατρών στο Κύπελλο ο Ντίνος Καλαμπάκος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Περιβόλα.

Ο τεχνικός των Ηλείων τόνισε πως οι φίλαθλοι ευχαριστήθηκαν το ματς και οι δύο προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματά τους για τη συνέχεια. Θεωρεί πως το Κύπελλο θα το κατακτήσει ή ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός και πως θα συνεχίσουν με ψηλά το κεφάλι.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, το οποίο ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Και οι δύο προπονητές βγάλαμε τα συμπεράσματά μας για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες μας. Βέβαια, το συγκεκριμένο παιχνίδι ούτε για εμάς, ούτε για τον Απόλλωνα, λέει κάτι ξεχωριστό, καθώς στο τέλος το Κύπελλο θα καταλήξει είτε στον Παναθηναϊκό, είτε στον Ολυμπιακό.

Βέβαια, για εμάς αυτή η νίκη ήταν μια τονωτική "ένεση", ίσως, όμως, μας κάνει κακό, παρά καλό, όταν κερδίζεις καλές ομάδες όπως ο Απόλλων και δεν βάζεις το κεφάλι κάτω για να συνεχίσεις όπως πρέπει».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μέξας τόνισε πως: «Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για την πρόκριση που πήρε. Εμείς, επιστρέφοντας από την Κρήτη, θεωρήσαμε ότι θα ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας και καλύτεροι απ’ ότι παρουσιαστήκαμε στο τουρνουά του Ρεθύμνου.

Όταν μπαίνεις με ψηλά το κεφάλι στο γήπεδο, πέφτει "σφαλιάρα" και λογικά "προσγειώνεσαι". Ελπίζω να πήραμε το μάθημά μας όλοι μας. Έγιναν και λάθη τακτικά δικά μου και εγώ προσωπικά αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας.

Σίγουρα, θέλαμε να νικήσουμε και να συνεχίσουμε στο Κύπελλο και προφανώς δεν υπάρχει ικανοποίηση που χάσαμε. Ευκαιρία είναι τώρα να μαζευτούμε για προπόνηση, γιατί είναι πιο βασική από τα πολλά φιλικά που έχουμε δώσει και τα ταξίδια που έχουμε κάνει. Είμαστε απογοητευμένοι. Θα δούμε τι φταίει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x