Ελλάδα

Καλάθης για Θανάση: «Νοιαζόταν για όλους, όχι μόνο για το μπάσκετ»

Στη σχέση που είχε με τον Θανάση Γιαννακόπουλο, αναφέρθηκε ο Νικ Καλάθης, που εξήρε το ήθος του ανδρός, αλλά και την αγάπη που μοίραζε απλόχερα σε όλους.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με την Μπασκόνια, το οποίο οι «πράσινοι» θέλουν να κερδίσουν, ώστε να αφιερώσουν τη νίκη στη μνήμη του «Τυφώνα», Θανάση Γιαννακόπουλου.

Μετά την προπόνηση, ο Νικ Καλάθης, μίλησε για την μοναδική ανθρώπινη πλευρά του Θανάση και το γεγονός ότι νοιζόταν για όλους και όχι μόνο για το μπάσκετ.

Aναλυτικά όσα είπε:


Για τον Θανάση Γιαννακόπουλο: «Είναι μία άσχημη μέρα σήμερα. Κάθε φορά που τον έβλεπα μου έδινε αγκαλιά, με ρωτούσε για την οικογένειά μου. Πραγματικά νοιαζόταν για όλους, δεν κοιτούσε μόνο το μπάσκετ. Ήθελε να ξέρει αν είναι όλα εντάξει στη ζωή σου και στην οικογένειά σου».

Για το ματς με τη Μπασκόνια: «Δεν κοιτάμε τους εννιά πόντους, θέλουμε απλά να κερδίσουμε. Είναι μία καλή ομάδα επιθετικά, πρέπει να τους προσέξουμε ιδιαίτερα. Θέλουμε να εκθέσουμε τις αδυναμίες τους, παίζουμε στην έδρα μας. Είναι ένα μεγάλο ματς για εμάς, θα μας βοηθήσει να κάνουμε ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς τα μπροστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x