Ελλάδα

Καλάθης: «Μόνο στον Παναθηναϊκό»

Στην Ελλάδα βρίσκεται λόγω Εθνικής ο Νικ Καλάθης και δεν έχασε την ευκαιρία να τα πει από κοντά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τονίζοντάς του πως θα επέστρεφε στην Ευρώπη μονάχα για τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί η πολυαναμενόμενη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό να μην ολοκληρώθηκε, ωστόσο για τον Νικ Καλάθη οι «πράσινοι» έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, κάτι που απέδειξε και με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

inner

«Είμαι πολύ χαρούμενος από το γεγονός ότι βρέθηκα ξανά στο περιβάλλον του Παναθηναϊκού ώστε να συναντηθώ και να συζητήσω με τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Επειδή θα πρέπει να πούμε την αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο στόχος μου είναι να παίξω όσο το δυνατό καλύτερα στο ΝΒΑ αλλά το βέβαιο είναι πως όταν επιστρέψω στην Ευρώπη θα αγωνιστώ μόνο στον Παναθηναϊκό», ήταν η τοποθέτηση του διεθνούς γκαρντ.

Από την πλευρά του και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, τόνισε πως η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον, ενώ δεν παρέλειψε να του ευχηθεί τα καλύτερα για το Mundobasket της Ισπανίας.

«Ο Καλάθης μας διαβεβαίωσε πως όταν επιστρέψει στην Ευρώπη τότε θ’ αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Βεβαίως του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας με την Εθνική μας ομάδα», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης των δύο αντρών στα γραφεία της ΚΑΕ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσέφερε στον Νικ Καλάθη μια φανέλα του Παναθηναϊκού σε μια συμβολική κίνηση για το μέλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x