Ελλάδα

Καλλίλας στον ΣΠΟΡ FM: «Θέλαμε Παναθηναϊκό αλλά δεν μας έκανε την χάρη»

Πανηγυρικό το κλίμα στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, μετά την εξαιρετική πορεία στο Κύπελλο, με τον πρόεδρο, Γιαννούλη Καλλίλα να τονίζει ότι πλέον η τετράδα είναι γιορτή για τον σύλλογο.

Μοναδικές στιγμές ζει ο Διαγόρας Δρυοπιδέων μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιαννούλης Καλλίλας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και όσα συμβαίνουν στον σύλλογο, τονίζοντας ότι ήθελε... Παναθηναϊκό απέναντι αλλά δεν τους έκανε τη χάρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαννούλης Καλλίλας στους Μάνο Ζερβάκη και Τόλη Κοτζιά:


Για την ιστορία της ομάδας και την προσπάθεια που γίνεται: «Είμαστε μια ομάδα οικογενειακή, ερασιτεχνική, γειτονιάς μπορώ να πω, με καταγωγή από την Κύθνο και έδρα το Αιγάλεω, που προσπαθούμε εδώ και χρόνια για να κάνουμε κάτι καλύτερο. Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας. Αγαπάω την ομάδα και για αυτό ασχολήθηκα για να βοηθήσω. Είμαστε μια υγιής ομάδα. Οικονομικά κάνουμε μια προσπάθεια και όπου μας πάει. Πολλές φορές έχω σκεφτεί να τα παρατήσω. Και οικονομικά και ψυχικά είναι δύσκολο. Στερούμαστε όλοι, και εγώ και η οικογένεια μου για τον Διαγόρα».

Για μια πιθανή άνοδο στην Α1: «Ακόμα δεν το έχω σκεφτεί. Δεν μπορεί νομίζω η ομάδα να μπορέσει να σταθεί στην Α1 και δεν το λέω από οικονομικής άποψης. Υπάρχει κατ’ αρχάς πρόβλημα με το γήπεδο. Θα ήθελα αν μπορώ να ανέβω να παίξω έστω μια χρονιά μόνο με Έλληνες παίκτες και ας πέσω. Δεν είναι έτσι το ελληνικό μπάσκετ. Για μένα ελληνικό μπάσκετ είναι η Α2. Αν δεν έχεις ελληνικό κορμό, να αγαπάνε την ομάδα, δεν μπορείς να σταθείς. Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια βγάζει μόλο ρολίστες. Περιμένω να δω ποιοι παίκτες θα είναι η επόμενη γενιά»

Για τον ποιον θέλει στην τετράδα: «Ήθελα τον Παναθηναϊκό αλλά δεν πέρασε. Δεν έχω προτιμήσεις. Είμαστε έτοιμοι για όλους. Για μας θα είναι γιορτή, να διασκεδάσουν και οι παίκτες και ο κόσμος για να περάσουμε όλοι καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x