Ελλάδα

«Καμία επαφή με τον Παναθηναϊκό για τον Ντι Τζέι Κούπερ»

Ουδέποτε έφτασε πρόταση από τον Παναθηναϊκό Superfoods στην Ορτέζ για την απόκτηση του Ντι Τζέι Κούπερ, όπως δήλωσε κατηγορηματικά ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, στον γαλλικό Τύπο.

Μπορεί να έχει μόλις λίγους μήνες στην Ορτέζ ο Ντι Τζέι Κούπερ, ωστόσο ήδη σε αυτό το διάστημα έχει γίνει ο απόλυτος αστέρας της γαλλικής ομάδας. Έτσι, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία αναφορικά με το μέλλον του και μέσα σε όλα τα σενάρια εμπλέκεται και το όνομα του Παναθηναϊκού Superfoods.

Ωστόσο, ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ντιντιέ Γκαντού, διέψευσε στη «Nouvelle Republique» πως υπήρξε επαφή με τους «πράσινους», ενώ ξεκαθάρισε πως ο Αμερικανός γκαρντ θα παραχωρηθεί μόνο εάν έρθει πρόταση με ένα πολύ αξιοσέβαστο ποσό.

«Εάν μας κάνουν πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, τότε να το συζητήσουμε», είπε αστειευόμενος ο Ντιντιέ Γκαντού, ο οποίος ανέφερε παράλληλα πως δεν έχει γίνει καμία προσέγγιση από το «τριφύλλι». Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Nouvelle Republique», οι άνθρωποι της Ορτέζ θα σκέφτονταν πολύ σοβαρά να παραχωρήσουν τον 25χρονο γκαρντ με μία πρόταση της τάξεως των 500.000 και άνω.

Μάλιστα, στη συνέχεια αναφέρεται στο δημοσίευμα, πως εφόσον έρθει η πρόταση για εκείνον η προοπτική να φορέσει ξανά τη φανέλα των «πράσινων», σε συνδυασμό με την παρουσία του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο, πολύ δύσκολα θα τον κρατήσουν στη γαλλική ομάδα.

Ο Ντι Τζέι Κούπερ έχει ξεκινήσει με φόρα στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς στους τέσσερις αγώνες που έχει δώσει με την Ορτέζ, μετρά 17,8 πόντους, 8 ριμπάουντ, 12,3 ασίστ και 2,5 κλεψίματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x