Ελλάδα

«Καμπάνα» στον Ολυμπιακό για τον τρίτο τελικό

Με συνολικό πρόστιμο 3.400 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τα γεγονότα στον τρίτο τελικό της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με τέσσερα διαφορετικά πρόστιμα και ένα συνολικό, ύψους 3.400 ευρώ, τιμωρήθηκε την Τετάρτη από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα τεκταινόμενα στον τρίτο τελικό της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό την περασμένη Παρασκευή.

Αναλυτικά, η απόφαση:

«Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: α) η ποινή της επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ, για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα για τα οποία ακολούθησαν δύο προειδοποιήσεις,

β) χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά,

γ) χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ για χρήση καπνογόνου μέσα στο γήπεδο, αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο και

δ) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ για επεισόδια μέσα στο γήπεδο, αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) που διεξήχθη στις 17-6-2022».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x