Ελλάδα

Καμπερίδης: «Περάσαμε πολλά τον τελευταίο μήνα, μπορούμε να αντιδράσουμε κόντρα στον Κολοσσό»

Στα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά και την ευκαιρία να βγάλει αντίδραση στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, αναφέρθηκε ο Γιώργος Καμπερίδης.

Επιστροφή στην δράση μετά από έναν μήνα για τον ΠΑΟΚ στην Stoiximan Basket League το Σάββατο (15/1, 17:00) κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Ο Γιώργος Καμπερίδης αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι γράφοντας στο προσωπικό του blog στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Καμπερίδης:

«Επιστρέφουμε στην Stoiximan BasketLeague μετά από ένα μήνα, προερχόμαστε όμως από δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια στα οποία χάσαμε, με διαφορετικό τρόπο, που μας πείραξε και τις δύο φορές! Δεν έχει σημασία που ήταν ο David στις κρίσιμες φάσεις. Είμαστε μαζί του. Τον στηρίζουμε. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Είμαστε ομάδα.

Θέλουμε και μπορούμε να αντιδράσουμε και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι ο αντίπαλός μας, που έχει καιρό να παίξει. Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να παίξουμε καλά στην άμυνα, να είμαστε πολύ προσεκτικοί και υπομονετικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η ομάδα μας πέρασε πολλά τον τελευταίο μήνα. Είχαμε πολλά θέματα, με τραυματισμούς και με τον κορωνοϊό. Βγήκαμε εντελώς εκτός ρυθμούς, αλλά σιγά σιγά βρίσκουμε τα πατήματά μας, είμαστε καλύτερα.

Θυμάμαι την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός, μας στήριξε και μαζί του ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας. Δυστυχώς θα είναι λίγοι φίλαθλοί μας στο γήπεδο με τους περιορισμούς που υπάρχουν. Ξέρουμε ότι και αυτοί οι λίγοι που μπορούν να είναι στο γήπεδο θα μας βοηθήσουν κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο για να έρθει η νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x