Ελλάδα

Καμπερίδης: «Χαρούμενος για ΠΑΟΚ και... Γιάννη»

Ευτυχής για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αλλά και τον φίλο του, Γιάννη Αντετοκούνμπο, δήλωσε ο Μιχάλης Καμπερίδης.

Χαρούμενος που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ παρέα με τον αδερφό του δήλωσε ο Μιχάλης Καμπερίδης.

«Είναι φοβερό συναίσθημα το ότι θα είμαστε όλο το χρόνο μαζί. Το περίμενα αρκετά χρόνια και πλέον έγινε πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι ταιριάζουμε σαν συμπαίκτες με το στυλ παιχνιδιού μας και στις δυο πλευρές του παρκέ», τόνισε.

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Άρη Λυκογιάννη, είπε: «Με τον κόουτς έχουμε συνεργαστεί ξανά στον Χολαργό σε μια εξαιρετική χρονιά, όπου η ομάδα έφτασε μέχρι τα playoffs. Ξέρω τι ζητάει η ομάδα από μένα αλλά και ο coach. Πιστεύω πως θα κάνουμε άλλη μια καλή χρονιά μαζί».

Τι περιμένει όμως ο Μιχάλης Καμπερίδης από την επόμενη σεζόν; «Να μπούμε στο γήπεδο και μέρα με τη μέρα από τις προπονήσεις και τους αγώνες να βελτιωνόμαστε σαν σύνολο. Να υπάρχει υγεία ώστε η ομάδα να βγάζει τη μαχητικότητα που πρέπει για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ στάθηκε και στον κόσμο. «Σίγουρα η περασμένη χρονιά ήταν δύσκολη χωρίς τους φιλάθλους και τα γήπεδα άδεια λόγο του κορωνοϊού. Θεωρώ πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ ανυπομονεί να ξεκινήσει η σεζόν για να έρθει να μας στηρίξει. Ξέρω πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχομαι και ήδη ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει με τα μηνύματα που μου έχω λάβει από τη στιγμή που υπέγραψα».

Τέλος δήλωσε περήφανος για τον καλό του φίλο, Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στο Φιλαθλητικό. «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τον Γιάννη. Για όλα αυτά που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στη ζωή του αλλά και στη μπασκετική του καριέρα. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα ποτέ να κατακτήσει τον φετινό τίτλο του NBA αλλά ο άνθρωπος είναι εξωπραγματικός. Με τρέλανε! Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει αυτό που έκανε. Είναι τρελό!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x