Ελλάδα

Κάνει… πράσινο τον Ρίον Μπράουν ο Παναθηναϊκός!

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Κοντός, ο Παναθηναϊκός εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Ρίον Μπράουν από τον Προμηθέα Πατρών.

Την στελέχωση της θέσης «3» με τον Ρίον Μπράουν φαίνεται ότι επιθυμεί ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, καθώς όπως ανέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός οι «πράσινοι» αναμένεται να βάλουν τον 28χρονο φόργουορντ του Προμηθέα Πατρών στη… μηχανή τους!

Προκειμένου, ο Μπράουν να προσθέσει αθλητικότητα, ενέργεια και μια ακόμα αξιόπιστη επιλογή πίσω από τον Ιωάννη Παπαπέτρου για τον Αργύρη Πεδουλάκη και κατ’ επέκταση τον Παναθηναϊκό. Ενώ ο Αμερικανός άσος διαθέτει και εμπειρία από την ελληνική... πραγματικότητα.

Από εκεί και πέρα, όπως ανέφερε ο Κοντός, στο «τριφύλλι» βρίσκονται σε αναμονή για το θέμα του Τζίμερ Φριντέτ, καθώς γίνονται διαβουλεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και φαίνεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις ως τα ξημερώματα...

Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός «μπομπερ» έχει απαντήσει θετικά, προφορικά προς το παρόν, στην πρόταση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για διετές συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x