Η Ελένη Καπογιάννη τόνισε πως ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την απουσία της Ριντ κόντρα στη Λούμπλιν, ζήτησε νίκες και στα επόμενα ματς για την καλύτερη θέση του ομίλου του Euro Cup μπάσκετ γυναικών, ενώ εξήρε και την παρουσία του κόσμου στο κλειστό του Αγίου Θωμά.
Αναλυτικά: «Θεωρώ ότι απόψε κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση και πήραμε μια ωραία νίκη. Παρότι δεν είχαμε τη Ριντ, δουλέψαμε και αποδείξαμε, για ακόμα μια φορά, ότι είμαστε ομάδα.
Με αυτή τη νίκη προκριθήκαμε, ωστόσο εμείς πάμε για το καλύτερο δυνατό και στους επόμενους αγώνες, αφού θέλουμε το καλύτερο πλασάρισμα. Λειτουργήσαμε όλες πιστές πάνω στο πλάνο που είχαμε και σε αυτό τον τομέα θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε.
Ο κόσμος ήταν και σήμερα εξαιρετικός, είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα με τους οπαδούς του κι, έτσι, έγινε και σήμερα».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






