Ελλάδα

Συνέτριψε τον Απόλλωνα με τρομερούς Μακ και Γιάνκοβιτς η Καρδίτσα!

Φτάνοντας ακόμα και στο +39, η Καρδίτσα έστησε πάρτι επί του Απόλλωνα, επικρατώντας με το εμφατικό 95-67 των Πατρινών στο «Γιάννης Μπουρούσης».

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στη σεζόν πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής η Καρδίτσα, η οποία επικράτησε με το επιβλητικό 95-67 του Απόλλωνα Πατρών στο «Γιάννης Μπουρούσης» για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Basket League!

Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου κυριάρχησε από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, χτίζοντας από νωρίς διψήφιες φιαφορές, φτάνοντας ακόμα και στο +39! Κάπως έτσι, ανέβηκε στο 9-17, ενώ την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί την ΑΕΚ, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, αφού η Καρδίτσα έχει χάσει οριστικά από την περασμένη αγωνιστική το «τρένο» των playoffs.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μακ με 23 πόντους και 6 ριμπάουντ, με τον Γιάνκοβιτς να ακολουθεί με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ. Για τον ήδη υποβιβασμένο Απόλλωνα, ξεχώρισαν οι Όσμπορν (21π., 8ρ.) και Μπράουν (14π., 16ρ.).




Το ματς:


«Διαστημικό» ξεκίνημα για την Καρδίτσα στο ματς, με την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου να «καθαρίζει» ουσιαστικά τη νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα από το πρώτο κιόλας 5λεπτο του αγώνα! Και αυτό διότι, οι γηπεδούχοι μπήκαν με τρομερή ενέργεια σε άμυνα και επίθεση, και με τον Μακ σε τρομερό εκτελεστικό βράδυ (11 πόντους σε αυτό το διάστημα», προηγήθηκαν με το απίθανο 20-0 στο 5'! Στο 6', ήρθε και το πρώτο καλάθι για τον Απόλλωνα με τον Πέρκινς να σταματάει την «αιμορραγία» για την ομάδα του, με τους Πατρινούς να καταφέρνουν στο τελευταίο διάστημα της περιόδου να μειώσουν στους 16 για το 30-14 του δεκαλέπτου.



laylist-id="v-d0pyfb81s0m9">

Η Καρδίτσα από την πλευρά της, δεν άργησε να ξαναστείλει τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου, με τους Γιάνκοβιτς και Σάιμπερτ να ηγούνται επιθετικά για το 45-24 στο 16'. Μάλιστα, στη συνέχεια, τα δύο σερί τρίποντα των Σάιμπερτ και ΜακΚόλουμ, αλλά και τα δίποντα των Μπιουκάναν και Μακ, εκτόξευσαν τη διαφορά στο +29 (57-28), με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 59-31!



Τα δεδομένα του αγώνα δεν άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο, με την Καρδίτσα να κυριαρχεί απόλυτα στο παρκέ του «Γιάννης Μπουρούσης», ανεβάζοντας διαρκώς την τιμή της διαφοράς. Με το δίδυμο των Μακ και Γιάνκοβιτς να σκοράρουν με όποιον τρόπο ήθελαν, οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν καμία ουσιαστική αντίδραση, κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο στο +32 για το 77-45!



Κάπως έτσι, η τέταρτη και τελευταία περίοδος απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με το μόνο ενδιαφέρον να εστιάζεται στην τελική έκταση του σκορ. Με τον Σάιμπερτ να μπαίνει στην επιθετική εξίσωση και να πετυχαίνει μαζεμένους πόντους, οι Καρδιτσιώτες έφτασαν μέχρι και το +39 (90-51) στα μέσα του δεκαλέπτου, με τον Απόλλωνα στο φινάλε να μαζεύει λίγο τη διαφορά για το τελικό 95-67.

Τα δεκάλεπτα: 30-14, 59-31, 77-45, 95-67.

Δείτε εδώ την στατιστική του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x