Ελλάδα

Ισοφάρισε επίδοση του Τάρπλεϊ με τα ριμπάουντ ο Μιλουτίνοφ!

Τα 21 ριμπάουντ που μάζεψε στο ματς του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα αποτελούν ρεκόρ για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ!

Με μία ιστορική επίδοση έφυγε από την Καρδίτσα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα (83-54) την ομάδα της Θεσσαλίας, για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με τον Σέρβο σέντερ να πραγματοποιεί μία κυρίαρχη εμφάνιση στη ρακέτα.

Ο «Μίλου» αγωνίστηκε για 25:07’’ στο «Γιάννης Μπουρούσης», ολοκληρώνοντας το ματς με 21 πόντους (5/7 βολές, 8/13 δίποντα), 21 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες.

Από ‘κει και πέρα, τα 21 ριμπάουντ που μάζεψε ο Μιλουτίνοφ αποτελούν νέο ατομικό του ρεκόρ, ενώ παράλληλα μπήκε στη λίστα με τους κορυφαίους ριμπάουντερ στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Πειραιά. Μάλιστα, στη σχετική λίστα έπιασε τον πρώην «ερυθρόλευκο» και σπουδαίο Ρόι Τάρπλεϊ. Συγκεκριμένα, ανέβηκε στην τρίτη θέση και ισοφάρισε την επίδοση του Αμερικανού, ο οποίος ωστόσο κατέχει ακόμη τη δεύτερη (με 22 ριμπάουντ), αλλά και την πρώτη (με 23 ριμπάουντ)!

Επίσης, με τα 9 επιθετικά ριμπάουντ σε ένα ματς είναι στην 5η θέση μαζί με τους Παναγιώτη Φασούλα, Αλεξέι Ζεβροσένκο και Ντίνο Ράτζα. Την πρώτη και τη δεύτερη θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία έχει ο Παναγιώτης Φασούλας με 12 και 10 επιθετικά ριμπάουντ, ενώ από 10 έχουν ακόμη οι Γουόλτερ Μπέρι και Ιγνάθιο Ντε Μιγκέλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x