Ελλάδα

Ρίχνουν την… αυλαία Καρδίτσα και Ολυμπιακός

Με την αναμέτρηση της Καρδίτσας κόντρα στον Ολυμπιακό, στο «Γιάννης Μπουρούσης», θα πέσει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Στην Καρδίτσα θα πέσει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (11/12, 20:15, www.sportfm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ΕΡΤ3), στο κατάμεστο «Γιάννης Μπουρούσης».

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο αποτυπώνεται και στη βαθμολογία, με τους «ερυθρόλευκους» στο 8-1 και τους Θεσσαλούς στο… αντίστροφο 1-8.

Μοναδική νίκη για την Καρδίτσα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ήταν στο γήπεδό της απέναντι στο Λαύριο, με σκορ 84-68, για την 8η αγωνιστική. Ακολούθησε η δύσκολη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ για την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR, όπου ηττήθηκε 77-53.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός πάει στη Θεσσαλία έπειτα από μία απαιτητική διπλή εβδομάδα στην Ευρωλίγκα, αλλά και με σημαντικές απουσίες. Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν back-to-back παιχνίδια στο ΣΕΦ, όπου αρχικά ηττήθηκαν 77-71 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια επικράτησαν 77-69 της Μπάγερν Μονάχου.

Από ‘κει και πέρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κώστα Παπανικολάου (αιμάτωμα στο πόδι) και Άλεκ Πίτερς (περιμένει τη γέννηση του παιδιού του), ενώ αμφίβολος είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος είναι στα… πιτς από το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (14/4) και είναι πιθανό να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής, ενόψει και του δύσκολου ματς που ακολουθεί κόντρα στη Βαλένθια (15/5). Εκτός, επίσης, για τον Ολυμπιακό θα είναι οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Φίλιπ Πετρούσεφ, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μαγκλογιάννης, Κωνσταντινίδου και Ταρενίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x