Ελλάδα

Κάρι: «Δύσκολο να μας παίζουν ζώνη»

Πολυτέλεια του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε ο Ραμέλ Κάρι την παρουσία τόσων πολλών και ικανών σουτέρ στην ομάδα του μιλώντας στη SportDay. «Να συνεχίσουμε τη δουλειά», το μήνυμα του Αμερικανού γκαρντ.

Η Λαμποράλ Κούτσα επέλεξε άμυνα ζώνης απέναντι στον Παναθηναϊκό και τιμωρήθηκε με 18 τρίποντα. Ο Ραμέλ Κάρι χαρακτήρισε μιλώντας στη SportDay πολυτέλεια για την ομάδα του την πολυφωνία που έχει στο μακρινό σουτ, ενώ αναφέρθηκε στα πολλά περιθώρια βελτίωσης που έχουν οι «πράσινοι».

Αναλυτικά, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για:

-τη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, διότι χρειαζόμασταν το μομέντουμ. Γνωρίζαμε ότι η Λαμποράλ είναι ομάδα run ‘n’ gun και θέλαμε να το περιορίσουμε αυτό το ζήτημα. Πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά».

-τα υψηλά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα (18/37): «Θα είναι δύσκολο για τους αντιπάλους μας να παίζουν με άμυνα ζώνης, γιατί έχουμε πολλούς καλούς σουτέρ. Αυτή είναι η πολυτέλειά μας. Το καλό είναι πως ευστοχήσαμε στα σουτ έξω από τη γραμμή των 6.75. Ο κόουτς μας έλεγε όλη την εβδομάδα πως πρέπει να γυρίσουμε την μπάλα, να έχουμε καλή και γρήγορη κυκλοφορία και να πιέσουμε στην άμυνα και εμείς αυτό κάναμε».

-τα περιθώρια βελτίωσης: «Πρέπει να δούμε το ματς, να δούμε τι κάναμε λάθος, όπως φυσικά κι αυτά που κάναμε καλά. Να συνεχίσουμε τις προπονήσεις, να δουλέψουμε σκληρά, να επιστρέψουν οι τραυματίες, να είναι υγιείς και να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε να κάνουμε. Πάντα προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε σε αυτό που θέλει η ομάδα και μετά ό,τι περιμένει από εσένα η ομάδα για να λειτουργήσει καλύτερα. Όσο το κάνουμε αυτό, δεν ασχολούμαστε με τίποτα άλλο. O σκοπός είναι να περνάμε καλά. Ειδικά απ’ όταν παίζουμε το παιχνίδι. Να απολαμβάνουμε τις στιγμές, γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε».

-την παρουσία του κόσμου στην Κύπρο: «Ήταν τέλεια. Εξεπλάγην ευχάριστα. Ήταν κάτι εξαιρετικό για εμάς. Οι φίλοι μας, μας κάνανε να νιώσουμε ότι παίζαμε στο σπίτι μας. Σαν να ήμασταν στο ΟΑΚΑ και τους ευχαριστούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x