Ελλάδα

Κασελάκης: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για το ματς του Περιστερίου bwin στην έδρα της ΑΕΚ (28/1, 16:00) και στάθηκε στην συγκέντρωση που θα πρέπει να έχει η ομάδα του για να πάρει κάτι από το εν λόγω παιχνίδι.

Για το αυριανό παιχνίδι του Περιστερίου bwin στην έδρα της ΑΕΚ μίλησε ο Λεωνίδας Κασελάκης, λέγοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη, αλλά και να προσπαθήσει να επιβάλλει τον ρυθμό της στην άμυνα, προκειμένου να είναι ανταγωνιστική στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την ΑΕΚ, ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου, ενώ προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση η οποία δεν συνοδεύτηκε όμως με νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίξουμε ένα παιχνίδι σε υψηλό ρυθμό με πολύ μεγάλη ένταση, όπως απαιτείται. Για μας θα είναι πολύ σημαντικό να επιβάλλουμε τον ρυθιμό μας μέσα από την άμυνα μας. Από κει και πέρα, στην επίθεση πρέπει να διαβάσουμε τις αδυναμίες της ΑΕΚ και να είμαστε στα 40 λεπτά πολύ συγκεντρωμένοι και ήρεμοι για να μπορέσουμε να έχουμε την εικόνα που θέλουμε, προκειμένου να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τη συνεχή βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα:

«Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο καθένας έχει το ρόλο του, δενόμαστε μεταξύ μας και αποδίδουμε καλύτερα. Πλέον τα παιχνίδια που έρχονται μπροστά μας, είναι πολύ σημαντικά και θα πρέπει σε κάθε αγώνα να δίνουμε το 100%».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x