Ελλάδα

Κασιμίρο: «Έχω πολλά όνειρα για τον Προμηθέα»

Χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα αναλάβει το πρότζεκτ του Προμηθέα Πάτρας, δήλωσε ο Λουίς Κασιμίρο, στην επίσημη παρουσίασή του.

Έτοιμος να αναλάβει το μεγάλο πρότζεκτ του Προμηθέα δήλωσε ο Λουίς Κασιμίρο, κατά την επίσημη παρουσίασή του.

Ο έμπειρος Ισπανός κόουτς τόνισε πως οι άνθρωποι της ομάδας από την Πάτρα τον έκαναν να αισθανθεί άνετα από την πρώτη στιγμή, ενώ είπε πως έχει πολλά όνειρα που θέλει να πραγματοποιήσει.

«Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Προμηθέας. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα μαζί τους ένιωσα την εμπιστοσύνη και κάθε φορά που μιλούσα με την ομάδα, αυτή μεγάλωνε. Έχω πολλά όνειρα και είναι κατάλληλη στιγμή να αναλάβω αυτό το πρότζεκτ. Η ομάδα έχει ιδέες και πρότζεκτ που μου αρέσουν πολύ, τώρα που τα είδα και από κοντά. Μου αρέσει που νοιάζονται πολύ για τα παιδιά των ακαδημιών τους. Έχω δει τα παιδιά και τις εγκαταστάσεις, ξέρω που ήρθα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Λουίς Κασιμίρο.

Για το αν έχει γνώσεις από την Ελλάδα: «Έχω δει πολλούς αγώνες ισπανικών ομάδων, με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Από παλιά παρακολουθούσα και γνώριζα πράγματα για το ελληνικό μπάσκετ».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Δεν θα κινηθούμε για Ισπανούς παίκτες, η ομάδα χτίζεται σιγά σιγά και με όλους τους υπεύθυνους προχωράμε το πρότζεκτ. Θα έχετε νέα σύντομα».

Για τους προσωπικούς του στόχους στην ομάδα: «Αρχικά θέλω να γίνω ένα με την ομάδα. Ήδη οι άνθρωποι της ομάδας με έχουν κάνει να νιώσω άνετα. Μέρα με τη μέρα θα γίνομαι ένα με τον Προμηθέα».

Για τους στόχους στην Ευρώπη: «Το Eurocup είναι δυνατή και δύσκολη διοργάνωση. Εμείς έχουμε φιλοδοξίες στην Ευρώπη και θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας εκεί. Δεν κάνουμε όμως διακρίσεις ανάμεσα σε διοργανώσεις και θέλουμε να είμαστε δυνατοί σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Νωρίτερα και πριν την παρουσίαση του έμπειρου κόουτς, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Μπακαλάρος, ευχαρίστησε δημόσια τον Μάκη Γιατρά για την οκταετή του προσφορά στο σύλλογο και στη συνέχεια καλωσόρισε τον Λουίς Κασιμίρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x