Ελλάδα

Κασιμίρο: «Μάθημα για εμάς το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του Προμηθέα, Λουίς Κασιμίρο μίλησε για την ήττα 108-75 από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως το παιχνίδι αυτό αποτελεί ένα καλό μάθημα για την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το εμφατικό 108-75 του Προμηθέα στο Σ.Ε.Φ. στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Λουίς Κασιμίρο, στάθηκε στον έλεγχο των ριμπάουντ, αλλά και στα λάθη που έκανε η ομάδα του όταν μείωσε τη διαφορά στους 5 στο δεύτερο ημίχρονο. Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως η ήττα αυτή είναι ένα πολύ καλό μάθημα για τους Πατρινούς.

Για το παιχνίδι: «Έπρεπε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο μέρος όταν μειώσαμε στους 5 πόντους κάναμε λάθη τα οποία ήταν μεγάλο πρόβλημα για εμάς με τον Ολυμπιακό να τα εκμεταλλεύεται καθώς είναι σε σπουδαία κατάσταση».

Για το αν είναι ένα καλό μάθημα για τον Προμηθέα: «Οπωσδήποτε είναι ένα μάθημα για εμάς. Είδαμε το μαχητικό πνεύμα του Ολυμπιακού μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μάθαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x