Ελλάδα

Καστρίτης: «Βγάλαμε όλη την καρδιά, την ψυχή και το DNA που κουβαλά ο Άρης»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Προμηθέα και την πρόκριση στα ημιτελικά της φετινής Stoiximan Basket League!

Ο Άρης βγήκε νικητής από τη συναρπαστική αναμέτρησή του με τον Προμηθέα στο «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας, με τον Τολιόπουλο να χαρίζει στους Θεσσαλονικείς την πρόκριση στα ημιτελικά της φετινής Stoiximan Basket League, με απίθανο buzzer-beater τρίποντο!

Σε δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής των «κίτρινων», Γιάννης Καστρίτης, τόνισε ότι η ομάδα του έβγαλε στο παρκέ την ψυχή και το DNA της, φτάνοντας έτσι στη σημαντική νίκη που άξιζε!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη:
«Νομίζω ότι σήμερα αποτυπώθηκε 100% όλη η καρδιά του Άρη! Όλη η ψυχή, όλο το DNA που κουβαλάει αυτή η ομάδα μέσα της. Όλη η κουλτούρα που προσπαθούμε να χτίσουμε μέσα στη χρονιά.

Για ακόμα ένα παιχνίδι, ίσως το πιο σημαντικό της σεζόν, τα παιδιά παρά τις δυσκολίες και τους τραυματισμούς, αρνήθηκαν να παραδοθούν και έφτασαν σε μια τεράστια νίκη-πρόκριση. Την αξίζουν. Κάνουμε μια τρομερή χρονιά φέτος και είμαι περήφανος για αυτούς. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις δυο συνεχόμενες φορές τον Προμηθέα Πατρών, ενώ έχεις χάσει όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη αυτή σε όλο τον οργανισμό και στον κόσμο του Άρη»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x