Ελλάδα

Καστρίτης: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος»

Στην έλλειψη καθαρού μυαλού στα τελευταία λεπτά από τους παίκτες του Άρη, απέδωσε ο Γιάννης Καστρίτης την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ικανοποιημένος με την εικόνα του Άρη στην ήττα (85-77) από τον Ολυμπιακό έμεινε ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δεν είχε καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς του Άρη στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν εκπληκτική προσπάθεια. Το χαρακτηριστικό που μας έδωσε τη δυνατότητα να είμαστε κοντά ή να προηγούμαστε ήταν και αυτό που μας κόστισε στο τέλος. Το καθαρό μυαλό… Σε 1-2 κατοχές δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε. Το τελευταίο τετράλεπτο, όμως δεν αλλοιώνει την επίδοση των παιδιών σε άμυνα και επίθεση. Ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο για να παίξουμε μέσα στο ΣΕΦ. Έχει ένα δεκαήμερο που επιστρέφουν παιδιά, δουλεύουμε καλά και αυτό αρχίζει να φαίνεται.

Έχουμε προχωρήσει πολύ βαθιά μέσα στη χρονιά. Η ομάδα έχει δείξει τι μπορεί να κάνει και αν μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Η πνευματική προσέγγιση είναι το σημαντικότερο για όλες τις ομάδες. Είχαμε μία δύσκολη περίοδο, αλλά ανεβαίνουμε και είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθεια των παιδιών
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x