Ελλάδα

Καστρίτης: «Να βγάλουμε αντίδραση με ότι δυνάμεις έχουμε»

Ο Άρης γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 109-79, με τον τεχνικό των «κίτρινων» Γιάννη Καστρίτη να δηλώνει πως θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση στο δεύτερο παιχνίδι.

Ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας του έμεινε ο Γιάννης Καστρίτης, πάρα την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό με 109-79, στο πρώτο παιχνίδι των playoffs του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» μάλιστα έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του, ενώ τόνισε πως στο δεύτερο παιχνίδι θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση με ότι δυνάμεις έχουν.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την λήξη του αγώνα:

«Υπήρξε απογοήτευση καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για το ότι χάσαμε την 5η θέση. Δεν το διαχειριστήκαμε πολύ καλά, είναι και αυτό μέρος της διαδικασίας. Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τους τελικούς.


Μπράβο στα παιδιά μας, είχαμε και θέματα τραυματισμών, δεν προπονηθήκαμε κανονικά. Ο Κέλι είχε χάσει τη μητέρα του. Τους βγάζω το καπέλο ανεξαρτήτου αποτελέσματα. Ξέρουμε πόσο σκληρά δουλεύουν. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε αντίδραση με όσες δυνάμεις έχουμε. Θα δώσουμε το καλύτερό μας δυνατό. Ελπίζουμε να γεμίσει το γήπεδο και να χειροκροτήσει την ομάδα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x