Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την άσχημη αντιμετώπιση του Άρη κόντρα στον Ηρακλή στο «Ιβανώφειο» και υπογράμμισε πως οι 58 πόντοι του δευτέρου ημιχρόνου αποτελούν παθητικό ολόκληρου αγώνα:
«Είδαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Ήμασταν κακοί στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, δεχθήκαμε 58 πόντους όσους δηλαδή δεχόμαστε (περίπου) σε κάθε αγώνα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε. «Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, το ισορροπήσαμε και το ελέγξαμε μέσα από την άμυνά μας, την ενέργεια αλλά και τους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό καθώς δώσαμε ελεύθερα σουτ σε κομβικούς παίκτες όπως οι Έιμπραμς, Παπαδάκης. Και οι δύο έβαλαν αρκετά μεγάλα σουτ», τόνισε ο Γιάννης Καστρίτης.
Στην συνέχεια μίλησε σχετικά με την χρησιμοποίηση του Ολιβιέ Χάνλαν και τους 24 πόντους πέτυχε στην τελευταία περίοδο:
«Στο ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε ότι δεν είχε ρυθμό. Επέστρεψε από τραυματισμό και ουσιαστικά ακολουθήσαμε την ίδια διαδικασία ένταξης που ακολουθήσαμε και με τον Ουίλιαμς ούτως ώστε να μπει στον ρυθμό του αγώνα. Δεν είχε πατήματα στην αρχή, αλλά στην πορεία έδειξε ότι νιώθει καλύτερα», απάντησε για να καταλήξει για τον απολογισμό της μόλις μίας εκτός έδρας νίκης της ομάδας. Είναι παιχνίδια που χάσαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα ή στην τελευταία επίθεση όπως αυτά με την ΑΕΚ και το Λαύριο. Σε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια πήγαμε έχοντας απουσίες», κατέληξε ο Έλληνας τεχνικός!
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






