Ελλάδα

Καστρίτης: «Προσπαθούμε και βελτιωνόμαστε συνεχώς»

Στη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των παικτών της Κύμης, παρά την έκτη ήττα στην Α1 μπάσκετ από τον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των Ευβοιωτών τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από όσα είδε στο ματς με τους «πράσινους» και πως τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται στις απουσίες, λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζει. Θεωρεί πως το 0-6 έχει πεισμώσει περισσότερο τους παίκτες του, χαρακτήρισε δύσκολο το πρόγραμμα που έχουν βγάλει μέχρι στιγμής και περιμένει τους απόντες για να έρθουν τα καλά αποτελέσματα.

Αναλυτικά: «Γενικά, είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα των παικτών και την προσπάθεια που κάναμε στο παιχνίδι. Βλέπουμε συνεχώς πράγματα στα οποία βελτιωνόμαστε. Τα παιδιά προπονούνται καθημερινά και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, όμως οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες και μιλάω από πλευράς τραυματιών και αριθμό παιδιών που βρίσκονται καθημερινά στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, βλέπουμε πως παραμένουμε αγαπημένοι παρά το γεγονός τα παιδιά έχουν να διαχειριστούν ένα άσχημο σερί.

Το 0-6 δεν μας απογοητεύει, σε καμία περίπτωση. Αντίθετα, μπορώ να πω πως κάθε μέρα βλέπω τους παίκτες μου όλο και περισσότερο πεισμωμένους. Ξέρουμε πως είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αλλά και ατυχίες. Δυστυχώς, είχαμε και μια πολύ κακή ήττα από τον Φάρο, όμως αυτό δεν μας αγχώνει. Ολοένα και βελτιωνόμαστε και περιμένουμε και τις προσθήκες μας, ούτως ώστε, όλοι μαζί, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x