Ελλάδα

Καστρίτης: «Σημαντική νίκη, θα αλλάξει η ψυχολογία μας»

Ανακουφισμένος και ικανοποιημένος μετά τη νίκη του Άρη επί του Ήφαιστου Λήμνου εμφανίστηκε ο προπονητής των «κίτρινων», Γιάννης Καστρίτης.

Αισιόδοξος ότι η νίκη κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου θα αλλάξει την ψυχολογία των παικτών του Άρη ενόψει της συνέχειας, εμφανίστηκε ο Γιάννης Καστρίτης στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα στο «Nick Galis Hall».

«Θεωρώ ότι όλοι καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική ήταν η νίκη αυτή για μας και για τη βαθμολογία και για την ψυχολογία μας. Πιστεύω ότι από σήμερα η ψυχολογία θα αλλάξει και όλοι μας θα δούμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Δεχτήκαμε μόνο 54 πόντους, έχουμε κάνει 15 κλεψίματα και αναγκάσαμε τον αντίπαλο σε 20 λάθη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τον τρόπο που διαχειρίζονται αυτή την κατάσταση. Για ένα ακόμα παιχνίδι είχαμε μια μεγάλη διαφορά και στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να τη διαχειριστούμε. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Ηφαίστου και συγχαρητήρια για όλη την πορεία ως τώρα» ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή των «κίτρινων».

Επίσης μίλησε για:

-το πως ένιωσε τα τελευταία λεπτά: «Ένιωσα πολύ όμορφα στο τέλος γνωρίζοντας ότι όλοι στο γήπεδο περίμεναν ένα θετικό αποτέλεσμα. Ένιωσα όμορφα για τους παίκτες, τους συνεργάτες, τη διοίκηση, τον κόσμο που είχαν απογοητευτεί από προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα.

-τον Τολιόπουλο: «Ο Βασίλης στην ουσία έχει να παίξει μπάσκετ 3,5 χρόνια, χρειάζεται χρόνο. Το θετικό είναι ότι έχει αποδείξει την αξία του όταν ήταν στον Κολοσσό και ένα ακόμα θετικό είναι ότι έχει μεγάλη δίψα για να παίξει».

-τον κόσμο του Άρη: «Είμαι ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για τον κόσμο του Άρη. Πολλές φορές οι αντίπαλοι θεωρούν ότι ο κόσμος μας δημιουργεί άγχος, αλλά πιστεύω ότι πολλά από τα καλά αποτελέσματα της ομάδας δεν θα είχαν έρθει χωρίς αυτούς. Πραγματικά τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

-τη διαχείριση της νίκης και τη συνέχεια: «Πολλές φορές είναι πολύ δύσκολη η διαχείριση μιας νίκης αλλά πραγματικά έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Είναι άψογοι επαγγελματίες και θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη και στον επόμενο αγώνα».

-την απόδοση των Μπελ και Τζόουνς: «Στα δικά μου μάτια είναι διαφορετικά τα πράγματα από αυτό που φαίνεται σε εσάς. Εμείς ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας. Για παράδειγμα ο Τζόουνς πήρε κάποια ελεύθερα σουτ που τα έχασε αλλά ο Λάκι δίνει την ψυχή του στην άμυνα. Ο Μπελ σε άλλα παιχνίδια ήταν πιο άστοχος σήμερα είχε αυτοπεποίθηση και έβαλε τα σουτ. Είμαστε μια ομάδα που δεν ποντάρει σε ηγέτες, είμαστε μια ομάδα που μέσα από την άμυνα κερδίζουμε κατοχές, περνάει η μπάλα από όλους και σουτάρει οποίος έχει τις προϋποθέσεις».

-το σημείο που βρίσκεται η ομάδα και την επόμενη χρονιά: «Σίγουρα βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όπως όλοι και να παλέψουμε για το καλύτερο. Για την επόμενη χρόνια δεν μπορεί να ξέρει κανείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x