Ελλάδα

Καστρίτης: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες»

Στις λεπτομέρειες έχασε η Κύμη από την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Γιάννη Καστρίτη.

Ο τεχνικός των Ευβοιωτών τόνισε πως οι παίκτες του πάλεψαν μέχρι την τελευταία στιγμή και η «Ένωση» εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία της. Έδωσε σύνθημα για τα υπόλοιπα ματς στο δεύτερο γύρο και ζήτησε ψυχή για το επόμενο ματς με το Λαύριο, ενώ χαίρεται που οι παίκτες του στεναχωριούνται όταν χάνουν. Θεωρεί επιτυχημένο τον πρώτο γύρο σε αποτελέσματα και σε εμφανίσεις και πως θα ήταν δίκαιο αν νικούσαν και αυτοί σήμερα.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον κόουτς Σάκοτα για τη νίκη τους. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μας, που πάλεψαν μέχρι τελευταία στιγμή απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο και προσπάθησαν να διεκδικήσουν τη νίκη, μέχρι και το τελευταίο σουτ.

Σίγουρα, όταν το παιχνίδι είναι το κλειστό κρίνεται σε κάποιες λεπτομέρειες και σε αυτές τις λεπτομέρειες, η ΑΕΚ φάνηκε πιο έμπειρη. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς αν είχαμε ευστοχήσει στο τελευταίο σουτ, αλλά σίγουρα δεν έχουμε παράπονο. Έχουμε κερδίσει άλλα ματς με μεγάλα σουτ, όπως με τον Κολοσσό και τον Πανιώνιο. Όποιος και να νικούσε, θα ήταν δίκαιο και για αυτό δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων που κατέθεσαν την ψυχή τους στο παρκέ.

Έχουμε ακόμα 13 ματς μπροστά μας. Πρέπει να προετοιμαζόμαστε κάθε φορά για το επόμενο. Έχουμε σημαντικό εντός έδρας ματς με το Λαύριο. Δεν υπάρχει λόγος για κατήφεια και στεναχώρια. Οι παίκτες μας είναι στεναχωρημένοι στα αποδυτήρια και αυτό είναι καλό σημάδι για εμένα. Σημαίνει ότι έχουν απαιτήσεις από τον εαυτό τους και θέλουν συνεχώς να γίνονται καλύτεροι.

Τους δίνω συγχαρητήρια σαν να κέρδισαν το σημερινό ματς και κοιτάζοντας τα λάθη μας από Δευτέρα να συγκεντρωθούμε πάλι στη σκληρή δουλειά για να είμαστε πανέτοιμοι στο παιχνίδι με το Λαύριο.

Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και στους τρεις θεσμούς που συμμετέχει και πάνω από όλα υγεία, χωρίς τραυματισμούς».

Για τον απολογισμό του πρώτου γύρου: «Μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από τον απολογισμό των νικών, αλλά ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, είμαι περισσότερο ικανοποιημένος από τον τρόπο δουλειάς των παιδιών, από τον τρόπο αντίδρασης μετά το άσχημο ξεκίνημα των πρώτων αγωνιστικών και από τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα, με σκληρή δουλειά και με πολύ καλή χημεία. Αυτό με χαροποιεί και, αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Αν θα ήταν υπέρβαση σήμερα η νίκη: «Πάγια άποψή μου είναι ότι το μπάσκετ είναι το πιο δίκαιο άθλημα. Αν νικούσαμε, θα ήταν δίκαιο. Αφού χάσαμε, ήταν δίκαιο. Το ότι πλησιάσαμε τη νίκη με την ΑΕΚ, νικήσαμε τον Άρη με πολύ καλή εμφάνιση και το ότι έχουμε κάνει τρεις εκτός έδρας νίκες, σίγουρα αποτελεί ένα βήμα προς τα εμπρός για την ομάδα της Κύμης.

Πρέπει να δώσω ιδιαίτερη έμφαση στο ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του, όπως είδαμε και από τα αποτελέσματα σήμερα. Όποιος χαλαρώνει, θα βρίσκεται προ εκπλήξεων. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ξέρουμε τη συνταγή, τα παιδιά μας δείχνουν το δρόμο καθημερινά, οπότε, όσο δουλεύουμε με αυτόν τον τρόπο, όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x