Ελλάδα

Κάταγμα ο Κάμινγκς, τέλος η σεζόν

Οι εξετάσεις στον Γουίλ Κάμινγκς έδειξαν κάταγμα στα πλευρά και χάνει το υπόλοιπο της σειράς των μικρών τελικών του Άρη απέναντι στην ΑΕΚ.

Ενός κακού μύρια έπονται για τον Άρη. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ (85-91) που οδήγησε τη σειρά στο 0-2, χάνει τον Γουίλ Κάμινγκς. Ο Αμερικανός γκαρντ διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα στα πλευρά και έτσι χάνει το τρίτο ματς, που θα γίνει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ (19:00) και όσα πιθανώς να ακολουθήσουν αν δεν νικήσει η ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: O Will Cummings δέχθηκε κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ένα χτύπημα στα πλευρά και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Ο Αμερικανός γκαρντ μεταφέρθηκε στον «Άγιο Λουκά», υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί χόνδρινο κάταγμα 9ης πλευράς δεξία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x