Ελλάδα

Κάτας: «Το πήρε πάνω του ο Παπαπέτρου - Μου άρεσε ο τρόπος που αντιδράσαμε»

Στην εξαιρετική απόδοση του Ιωάννη Παπαπέτρου στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας.

Στον χαρακτήρα που έδειξαν κάποιοι παίκτες του και κυρίως ο Ιωάννης Παπαπέτρου, στάθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας, μετά τη νίκη-πρόκριση επί της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Όντετ Κάτας:
- Για τη νίκη-πρόκριση επί της ΑΕΚ:
«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και μια δύσκολη σειρά. Το ξέραμε εξαρχής. Παίξαμε με σεβασμό απέναντι στην ΑΕΚ. Αποκτήσαμε όμως μεγαλύτερο σεβασμό μετά από αυτή τη σειρά. Έχουν έμπειρους και ποιοτικούς γκαρντ. Δεν προσεγγίσαμε καλά το πρώτο και το τέταρτο παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο. Βρεθήκαμε πίσω με 9 πόντους, αλλά δείξαμε χαρακτήρα. Μου άρεσε ο τρόπος που αντιδράσαμε. Δεχθήκαμε μόλις 8 πόντους και σκοράραμε 17 πόντους στα 7 τελευταία λεπτά. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Όλα ξεκινούν από εκεί. Αντιδράσαμε και πιέσαμε περισσότερο. Μας έβαλαν αρκετές δυσκολίες. Περάσαμε στον τελικό κι αυτό μας δίνει έξτρα πίεση. Κάποιοι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα. Ο Παπαπέτρου ήταν εξαιρετικός στην 4η περίοδο. Το πήρε πάνω του. Δεν ήταν μόνο αυτός όμως. Κάναμε εξαιρετική, ομαδική δουλειά στην άμυνα. Σεβασμός στην ΑΕΚ, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που περάσαμε στον τελικό».

- Για την απόδοση του Τι Τζέι Μπρέι: «Αυτός είναι ο λόγος που τον αποκτήσαμε. Είχε τον τραυματισμό και τον άφησε πίσω. Ήμασταν αρκετά αγχωμένοι με αυτό. Αποθεραπεύτηκε λίγες ημέρες πριν από το πρώτο ματς. Έχει βρει το ρυθμό του και θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Θα μας βοηθήσει πολύ. Μας έλειψαν κάποιες αποφάσεις του στο παιχνίδι. Είχε πολύ κατοχές κόντρα στον Μέικον. Έκανε πολύ καλή δουλειά και στην άμυνα. Έδειξε σκληράδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x