Ελλάδα

Κατσικάρης: «Μετά τα δύο τουρνουά η δωδεκάδα»

Μέρα με τη μέρα η Εθνική ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη, όπως τόνισε ο Φώτης Κατσικάρης μετά τη νίκη επί της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης.

Ευχαριστημένος από την εικόνα της Εθνικής στη νίκη επί της Βοσνίας ήταν ο Φώτης Κατσικάρης, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει πως η τελική δωδεκάδα θα αποφασιστεί μετά το τέλος των δύο τουρνουά που θα γίνουν στη χώρα μας (Ξάνθη και Ακρόπολις).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Κατσικάρη:

«Μπορώ να πω ότι είμαστε σε πολύ καλό σημείο σε ό,τι αφορά στο πλάνο που έχουμε ετοιμάσει. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια για να βρουν ρυθμό οι παίκτες χωρίς να επιβαρυνθούν και μετά στα δύο τουρνουά στην Ελλάδα να μπούμε σε πιο ξεκάθαρες καταστάσεις και να δούμε τη δωδεκάδα που θα πάει στην τελική φάση. Το ρόστερ μας είναι πολύ γεμάτο, κάτι που είναι πολύ καλό, αλλά θέλει και μια ιδιαίτερη μεταχείριση. Δεν υπάρχει γλυκός πονοκέφαλος (γέλια). Όλοι οι παίκτες θα πρέπει να μπουν κάτω από την ομάδα και ορισμένοι θα πρέπει να δεχτούν έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που έχουν στις ομάδες τους.

Είναι διαφορετικό αυτό από εκείνο που χρειάζεται η Εθνική. Οι παίκτες είναι στην υπηρεσία της ομάδας κι όχι το αντίθετο. Αν το εμπεδώσουμε αυτό, θα είναι και το κλειδί. Το Βέλγιο ήταν πολύ φορμαρισμένη για την εποχή ομάδα στο πρώτο φιλικό. Η Βοσνία μπορεί να μην έχει τόσο ταλέντο, αλλά παίζει σαν ομάδα και είναι σκληρή, στα όρια του φάουλ. Η Τουρκία έχει περισσότερο ταλέντο και θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η ομάδα θα είναι καλύτερη αύριο, το ζητούμενο είναι να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x