Ελλάδα

Κινείται για γκαρντ, όχι για Γουόλτερς

Ειλημμένη η απόφαση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση γκαρντ. Ωστόσο αυτός δεν θα είναι ο Νέιτ Γουόλτερς με τον οποίο δεν υπήρξαν επαφές.

Αποστολή στην Ολλανδία
Αποστολή στην Ολλανδία
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Παίκτη για την ενίσχυση της περιφέρειάς του αποφάσισε να πάρει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» κρίνουν πως χρειάζονται έναν τρίτο πόλο στην οργάνωση του παιχνιδιού πέρα από τους Διαμαντίδη και Καλάθη, καθώς ο Μποχωρίδης αργεί να επιστρέψει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Πάντως ο παίκτης που θα πάρουν οι «πράσινοι» δεν είναι ο Νέιτ Γουόλτερς, καθώς διαψεύδεται πως υπήρχε έστω και επαφή με την Μπεσίκτας για τον Αμερικανό γκαρντ. Ο γκαρντ που θέλει ο Τζόρτζεβιτς θα επιλεγεί πολύ σύντομα και δεν θα επηρεάσει το ρόστερ της ομάδας, καθώς υπάρχει μια κενή θέση ξένου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x