Ελλάδα

Κοντά σε Στέφαν Γιάνκοβιτς η ΑΕΚ!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του πάουερ φόργουορντ Στέφαν Γιάνκοβιτς βρίσκεται η ΑΕΚ, με το Sportando να αναφέρει πως ο παίκτης θα παραχωρηθεί δανεικός από την Παρτιζάν.

Έτοιμη να πραγματοποιήσει μία ακόμα μεταγραφή είναι η ΑΕΚ, που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον πάουερ φόργουορντ/σέντερ Στέφαν Γιάνκοβιτς, σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Sportando, ο 26χρονος Σέρβος θα παραχωρηθεί δανεικός στην «Ένωση» από την Παρτιζάν, με την οποία υπέγραψε νέο συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Γιάνκοβιτς (2,11 μ.) αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση και εξετάστηκε τις τελευταίες ημέρες από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ενώ αποτελεί τον εκλεκτό του Ηλία Παπαθεοδώρου για να κλείσει η φροντ-λάιν.

Να σημειωθεί ότι ο Σέρβος μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις των ψηλών, ενώ έπαιξε στα κολέγια των Missouri (2012–14) και Hawaii (2014-16). Ακολούθησαν οι θυγατρικές των Miami Heat και των Orlando Magic στην G League, Sioux Falls Skyforce και Erie BayHawks, ενώ το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στον Ερυθρό Αστέρα.

Από το 2018 ανήκει στο δυναμικό της Παρτιζάν, με την οποία είχε 4,9 πόντους και 2,8 ριμπάουντ/μέσο όρο στο Eurocup της περσινής περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x