Ελλάδα

Κοντός: «Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται κανονικά για Ολυμπιακό – Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

Καμία επίσημη ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού στον ΕΣΑΚΕ ή την Ελληνική Αστυνομία δεν υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή, όπως τόνισε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού υπογράμμισε πως η ομάδα προετοιμάζεται κανονικά για το αυριανό παιχνίδι στο «Νίκος Γκάλης», αν και όλοι είναι εμφανώς επηρεασμένοι από τη συγκεκριμένη κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Δημήτρης Κοντός στην εκπομπή «Οι Μπάσχετοι» με τον Χρήστο Ρομπόλη και τον Παναγιώτη Κεφαλά

«Είναι από τις χειρότερες περιόδους στα χρόνια που ασχολούμαστε με το μπάσκετ, άσχετα αν καθίσαμε μέχρι και έξι ώρες στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ. Το θέμα ήταν πως τσάμπα φάγαμε τέσσερα εξάωρα, σχεδόν 24 ώρες, έξω από τον ΕΣΑΚΕ.

Η ομάδα προπονείται κανονικά, αν και όλοι είναι ξενερωμένοι με τη συγκεκριμένη κατάσταση. Κανένας παράγοντας δεν πρέπει να σκέφτεται το άτομό του και όχι την ομάδα. Όταν υπηρετείς μία ομάδα – επειδή είναι ουτοπικό για το καλό του αθλήματος και ενδιαφέρει τους φορείς σε επαγγελματικό επίπεδο – πρέπει να υπηρετείς το καλό του συνόλου.

Ελπίζω μέχρι την τελευταία στιγμή ότι ο Ολυμπιακός θα κατέβει και ο υποβιβασμός του μου φαίνεται εξτρίμ, για να μην πω ντροπιαστικό.

Ο Ολυμπιακός προπονείται κανονικά και πριν από λίγο δεν υπήρχε ενημέρωση στην Αστυνομία, υπήρξε μία διαρροή και στον ΕΣΑΚΕ δεν έχουν ενημερωθεί επίσημα επί του θέματος.

Επανήλθαμε στους ξένους διαιτητές, όταν είχε ξεκαθαριστεί αυτό το πράγμα σε προηγούμενη συνεδρίαση, και ο Ολυμπιακός συμμετείχε κανονικά στις συνεδριάσεις και ο κ. Σκινδήλιας επανέφερε το συγκεκριμένο θέμα.

Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να υποβιβαστούν, εκτός και αν αλλάξει κάτι από το ΑΣΕΑΔ.

Είναι πολλά τα μηνύματα και δεν ξέρουμε τι να απαντήσουμε. Νομίζω ότι αν ο Ολυμπιακός δεν κατέβει, επειδή έχει διαρκέσει η όλη διαδικασία και υπάρχουν πάρα πολλά πισωγυρίσματα και διάφορα άλλα θέματα, θα πρέπει να περιμένουμε».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x