Ελλάδα

Κοντός: «Όλα δείχνουν Ζενίτ για τον Παπαδόπουλο, αλλά πρέπει να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση»

Εξελίξεις εντός της ημέρας περιμένει ο Δημήτρης Κοντός, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM, ενώ αναμένει τις «εξηγήσεις» Παναθηναϊκού και Μάνου Παπαδόπουλου για να κλείσει οριστικά το θέμα.

Ημέρα εξελίξεων η σημερινή για τον Παναθηναϊκό και την μετακόμιση του Μάνου Παπαδόπουλου στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όπως ανέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός…

«Όλα δείχνουν ότι ο Παπαδόπουλος είναι πάρα πολύ κοντά στο να μετακομίσει στην Αγία Πετρούπολη. Περιμένουμε μια επίσημη τοποθέτηση του Μάνου για να μην κάνουμε ερμηνείες. Είναι πασιφανές ότι μιλάμε για την κεφαλή του Παναθηναϊκού, άρα πρέπει να υπάρξει μια επίσημη τοποθέτηση. Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν θα έχουμε εξελίξεις μέσα στην ημέρα», είπε αρχικά ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού».

Και πρόσθεσε: «Αυτή την στιγμή που μιλάμε, θα ήταν ψέματα να πούμε ότι δεν είναι στον… αέρα. Ποιος θα “τρέξει” την ομάδα στο διοικητικό κομμάτι; Δεν το περίμενε κανείς. Μέχρι να βρει τον τρόπο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι γράφεται. Δεν υπάρχει κανένα θέμα Πεδουλάκη. Δεν έχει γίνει πρόταση στον Δημήτρη Διαμαντίδη για την προεδρία, αλλά για να είναι μέλος στην ομάδα».

Ακούστε το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x