Ελλάδα

Ανακοίνωσε Σταρκς ο Κολοσσός

Ο Τι Τζέι Σταρκς αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Κολοσσού την καλοκαιρινή περίοδο και υπό την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Τι Τζέι Σταρκς αποτελεί τον πρώτο ξένο του Κολοσσού τη φετινή σεζόν. Οι «θαλασσί» ανακοίνωσαν το Σάββατο την απόκτηση του 24χρονου Αμερικανού γκαρντ για την επόμενη σεζόν.

Ο Σταρκς αγωνίστηκε στην αρχή της σεζόν στη Λιέτουβος Ρίτας και, στη συνέχεια, στην G-League των ΗΠΑ, στη Νεβέζις και στη Γιαλόβασπορ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τι Τζέι Σταρκς.
Ο Τι Τζέι Σταρκς είναι γεννημένος στις 11 Σεπτεμβρίου του 1998 στο Τέξας των ΗΠΑ. Έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ. Από το 2017 μέχρι το 2019, φοίτησε και αγωνίστηκε στο κολέγιο Texas A&M, ενώ τη σεζόν 2020/21 "μετακόμισε" στο Cal State Northridge.

Το καλοκαίρι του 2021 έπαιξε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Λιέτουβος Ρίτας. Εκεί, παρέμεινε για λίγο διάστημα, καθώς, στη συνέχεια, επέστρεψε στις ΗΠΑ για λογαριασμό της θυγατρικής ομάδας των Μπακς που συμμετέχει στην G League, τους Wisconsin Herd.

Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους βρήκε ξανά συμβόλαιο στη Λιθουανία, αλλά αυτή τη φορά με τη Νεβέζις. Σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος είχε μέσο όρο 18,9 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ, ενώ τον Μάρτιο του 2022 υπέγραψε στη Γιάλοβασπορ, με την οποία μέτρησε 13,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ στη Λίγκα της Τουρκίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x