Ελλάδα

Έκλεισε φιλικό με τη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Κολοσσός Ρόδου

Ο Κολοσσός Ρόδου θα δώσει φιλικό προετοιμασίας με τη Χάποελ Τελ Αβίβ, ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα.

Ο Κολοσσός Ρόδου ξεκινάει στα τέλη Αυγούστου το πρόγραμμα της προετοιμασίας του και μάλιστα στο πλαίσιο αυτής θα δώσει ένα δυνατό φιλικό αγώνα.

Η ροδίτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Χάποελ Τελ Αβίβ, ένα από τα πιο ανταγωνιστικά σωματεία του Ισραήλ, το οποίο καθοδηγείται από τον Δημήτρη Ιτούδη.

Η Χάποελ αγωνίζεται στη EuroLeague, κάτι που ανεβάζει σημαντικά το επίπεδο της αναμέτρησης και θα αποτελέσει πολύτιμο τεστ για τον Κολοσσό, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών του στη Stoiximan GBL.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x