Ελλάδα

Έστησε πάρτι με καλεσμένο τον Ιωνικό ο Κολοσσός

Ο Κολοσσός Ρόδου διέλυσε με 89-48 τον Ιωνικό, παίρνοντας την τέταρτη στη σειρά νίκη του και εδραιώνεται πλέον στην τετράδα της βαθμολογίας.

Τρένο ο Κολοσσός, πέρασε πάνω και από τον Ιωνικό. Οι Ροδίτες επικράτησαν με το εμφατικό 89-48 των Νικαιωτών, πετυχαίνοντας την τέταρτη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα και εδραιώθηκαν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Σκόραραν και οι έντεκα που έπαιξαν για τον Κολοσσό, δεν κατάφερε καμία στιγμή του αγώνα να μπει στη διεκδίκηση και να βάλει αντίσταση στους γηπεδούχους ο Ιωνικός. Στο 7-5 ο Κολοσσός πλέον που θα ισοβαθμεί σίγουρα, αύριο, στην τέταρτη θέση με τον χαμένο του ΠΑΟΚ-Περιστέρι bwin, στο 4-8 έπεσε ο Ιωνικός.

Το ματς

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι από το ξεκίνημά του ο Κολοσσός, αφού προηγήθηκαν με +17 (23-6 και 25-8), με τον Ιωνικό να μαζεύει για λίγο τη διαφορά στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου (25-12). Οι γηπεδούχοι είχαν μπει με το πόδι στο γκάζι και συνέχιζαν κατά αυτόν τον τρόπο. Πόνταραν στην καλή τους άμυνα και στην αστοχία των αντιπάλων τους, χτίζοντας ολοένα και μεγαλύτερη διαφορά που τους έφερε στο +18 στο ημίχρονο (42-24).

Ακόμη καλύτερη συνέχεια για τους Ροδίτες στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου ουσιαστικά τελείωσαν το παιχνίδι. Δέχτηκαν μόλις εννιά πόντους, ενώ επιθετικά είχαν πλουραλισμό με τους Χρυσικόπουλο, Κατσίβελη, Μορέιρα, Ιορδάνου και Ντίξον να βάζουν τους φιλοξενούμενους στα… καλάθια και μπήκαν στην τελευταία περίοδο με διαφορά ασφαλείας (63-33). Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν πάντως να τιμωρούν την κάκιστη εμφάνιση του Ιωνικού για να πάρουν μια πολύ εύκολη νίκη και μάλιστα με εντυπωσιακό σκορ (89-48).

Τα δεκάλεπτα: 25-12, 17-12, 21-9, 26-15.

Τα στατιστικά του αγώνα εδώ


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x