Ελλάδα

Έκανε… εκδρομή στη Ρόδο ο Ολυμπιακός!

Ένας σοβαρός και καταιγιστικός Ολυμπιακός μετέτρεψε σε... προπόνηση το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου, συντρίβοντάς τον 102-59, για το 3/3 στην Basket League και ενόψει Εφές.

Μία δυνατή… προπόνηση έκανε ο Ολυμπιακός στη Ρόδο, ενόψει του ματς με την Εφές, συντρίβοντας 102-59 τον Κολοσσό, για το 3/3 στην Basket League.

Σοβαρότητα και πολυφωνία στην επίθεση από τους «ερυθρόλευκους» καθ’ όλη τη διάρκεια, καθώς σκόραραν και οι δώδεκα που αγωνίστηκαν.

Κορυφαίος ο Άλεκ Πίτερς με 16 πόντους και από 13π. είχαν οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Άλλους 12π. πρόσθεσε ο Κώστας Παπανικολάου, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε Τζορτζ Πάπας και Γιώργο Τανούλη που είχαν από 5π. και 4π. αντίστοιχα.

Από την άλλη, οι «θαλασσί» υποχώρησαν στο 1-2 και είχαν για πρώτο σκόρερ τον Ιωσήφ Κολοβέρο με 13π.

Το ματς
Με τους Μπραΐκοβιτς, Πόλι, Ουτόμι, Σίμονς και Κολοβέρο ξεκινά ο Κολοσσός Ρόδου, ενώ ο Ολυμπιακός με τους Φαλ, Πίτερς, Παπανικολάου, Κάναν και Γουόκαπ. Σοβαροί και συγκεντρωμένοι μπήκαν οι «ερυθρόλευκοι» και με τους Παπανικολάου και Πίτερς ορεξάτους επιθετικά πήγαν στο +9 (5-14), στα πρώτα πέντε λεπτά. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Μπαρτζώκα βρήκαν καλάθια στο ανοικτό γήπεδο για το +12 (7-19), στο 8’. Οι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν να αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες στην επίθεση, με τους Πειραιώτες από την άλλη να ελέγχουν πλήρως την αναμέτρηση και με buzzer beater τρίποντο του Γουίλιαμς-Γκος, ολοκλήρωσαν την πρώτη περίοδο στο +14 (12-26).

Τον ίδιο καλό ρυθμό διατήρησε ο Ολυμπιακός και στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου με σημείο αναφοράς την άμυνα και πρωταγωνιστές στην επίθεση τους Μιλουτίνοφ, Λαρεντζάκη και Μπραζντέικις ξέφυγε στο +22 (18-40), στο 15’. Στη συνέχεια, ο Κολοσσός βρήκε πόντους από Σίμονς και Κολοβέρο, αλλά οι Πειραιώτες είχαν τα ηνία συνεχίζοντας να σουτάρουν πολύ καλά από την περιφέρεια, με αποτέλεσμα να φτάσουν ακόμη και στο +23 (26-49) και τον Μπραΐκοβιτς να διαμορφώνει το 28-49 του πρώτου ημιχρόνου.

Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός 59-102

Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με τα τρίποντα των Γουίλιαμς-Γκος και Κάναν και τον Μιλουτίνοφ να κάνει «πάρτι» στη ρακέτα, η διαφορά πήγε στο +35 (32-67), στο 26’. Ο Κολοσσός είχε παραδώσει… πνεύμα με τους «ερυθρόλευκους» να παραμένουν καταιγιστικοί και σοβαροί, κλείνοντας την τρίτη περίοδο στο +39 (38-77).

Με μπροστάρη τον Φαλ σε σκορ και δημιουργία, ο Ολυμπιακός συνέχισε το… πάρτι του και στην τέταρτη περίοδο, με τη διαφορά να εκτοξεύεται στο +47 (39-86), στο 33’. Στα επόμενα λεπτά, ο Μπαρτζώκας είχε πεντάδα με Τανούλη, Πίτερς, Λαρεντζάκη, Πάπας και Λούντζη, με το ματς να γίνεται ελεύθερο και την ομάδα του Πειραιά να παίρνει τη νίκη με το τελικό 102-59.

Τα δεκάλεπτα: 12-26, 28-49, 38-77, 59-102

Δείτε εδώ τα στατιστικά του ματς



Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x