Ελλάδα

Κορυφαίος ο… διπλός Διαμαντίδης

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναδείχθηκε MVP της 20ης αγωνιστικής της Α1, καθώς στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΚΑΟΔ έκανε νταμπλ-νταμπλ και συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε… δράματα κόντρα στον ΚΑΟΔ και γι’ αυτό φρόντισε ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έκανε νταμπλ-νταμπλ στη νίκη επί της ομάδας του Κώστα Μέξα και με τους 31 βαθμούς συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ αναδείχθηκε MVP της 20ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, ο «3D» αγωνίστηκε για 31:44’’ έχοντας 14 πόντους (4/6 β., 2/2 διπ., 2/3 τρ.), 10 ριμπάουντ (5 αμυν., 5 επιθ.), 7 κερδισμένα φάουλ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x