Ελλάδα

Κούπερ: «Μακάρι να μπορώ να μείνω…»

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του άφησε ο Ντι Τζέι Κούπερ. «Μακάρι να είναι οι συνθήκες τέτοιες που να μείνω», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε για Διαμαντίδη.

Θετικός στο ενδεχόμενο να μείνει στον ΠΑΟΚ, εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις που επιθυμεί ο ίδιος, εμφανίζεται ο Ντι Τζέι Κούπερ με δηλώσεις του στο «Goal». Ο Αμερικανός γκαρντ διαψεύδει πως έχει ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

«Ούτε έχω συμφωνήσει, ούτε έχω υπογράψει ακόμη σε καμιά ομάδα. Δεν έχω ιδέα ακόμη τι θα κάνω. Ο ατζέντης μου είπε πως υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες εκτός από τον ΠΑΟΚ. Με τον ΠΑΟΚ υπάρχει μια πολύ καλή σχέση, βρήκα πολύ καλό κλίμα, μου αρέσει η κατάσταση εδώ, μπόρεσα να δείξω την αξία μου και δεν μετάνιωσα καθόλου με την επιλογή μου. Ξέρω πως θα ήθελαν να μείνω, αλλά δεν έχω πάρει αποφάσεις για την επόμενη χρονιά. Μακάρι να είναι οι συνθήκες τέτοιες που να μείνω», τόνισε ο 23χρονος άσος.

Όσο για το τι θα κρίνει την απόφασή του, είπε: «Τα λεφτά παίζουν ρόλο, αλλά όχι μόνο αυτά. Θέλω να πάω κάπου που θα αισθάνομαι άνετα, θα νιώθω άνετα κι εγώ και η οικογένειά μου, όπως συμβαίνει τώρα με τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να παίξω κάπου που θα υπάρχει το κίνητρο συμμετοχής στην Ευρώπη».

Τέλος, δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. «Ο Διαμαντίδης κάνει καταπληκτικά πράγματα μέσα στο γήπεδο, σε άμυνα, επίθεση, παντού… Είναι εντυπωσιακός. Προσπαθώ να παρακολουθώ παίκτες που παίζουν στη θέση μου», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x