Ελλάδα

Ξανθόπουλος: «Δύσκολος αντίπαλος η ΑΕΚ - Να δείξουμε ξανά το καλό μας πρόσωπο»

Οι δηλώσεις του Βασίλη Ξανθόπουλου ενόψει της αυριανής (23/03) εκτός έδρας δοκιμασίας του Περιστερίου bwin με αντίπαλο την ΑΕΚ Betsson BC.

Τέσσερις ημέρες μετά την ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του BCL, το Περιστέρι bwin δοκιμάζεται στην έδρα της ΑΕΚ Betsson BC (23/03, 20:15) για την τελευταία αγωνιστική του δευτέρου γύρου της Stoiximan Basket League.

Ο αρχηγός των Περιστεριωτών, Βασίλης Ξανθόπουλος, μίλησε στο σάιτ της ομάδας για το αυριανό ματς, κάνοντας λόγω για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή και «πεινασμένη» ομάδα. Ωστόσο, τόνισε πως το Περιστέρι bwin θα πρέπει να δείξει για ακόμα μία φορά το καλό φετινό του πρόσωπο, ώστε να διατηρήσει μέχρι τέλους την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Οι δηλώσεις του Βασίλη Ξανθόπουλου:

«Παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας στην Stoiximan Basket League. Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕΚ, έναν δύσκολο αντίπαλο. Εμείς, πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι, να συνεχίσουμε την καλή φετινή πορεία μας, γιατί ξέρουμε ότι στην ουσία κουβαλάς τις νίκες και στα play-in, οπότε θέλουμε να τελειώσουμε στην τρίτη θέση ακόμη και όταν τελειώσουν τα play-in.

Πρέπει να δείξουμε ξανά το καλό μας πρόσωπο, να στηριχθούμε στην άμυνα μας που είναι η βάση μας, γιατί ξέρουμε ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x