Ελλάδα

Ξέσπασμα Ηλία Ζούρου: «Αυτό που γίνεται φέτος είναι αστείο...»

Ο Ηλίας Ζούρος ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ Betsson BC με το Περιστέρι bwin, για το γεγονός πως τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής γίνονται σε διαφορετικές ημέρες.

Έχασε και... έμπλεξε για τα καλά η AEK Betsson BC, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με σκορ 101-97 από το Περιστέρι bwin, με αποτέλεσμα να περιμένει τα αυριανά παιχνίδια του Κολοσσού και του ΠΑΟΚ για να μάθει αν θα βρίσκεται στην 6άδα ή όχι.

Αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος για το ξέσπασμα του Ηλία Ζούρου στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του ματς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως όλο αυτό είναι «αστείο» και πως τα ματς που γίνονται σε άλλες ημέρες επηρεάζουν την κατάταξη.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Ζούρου:

«Είναι γνωστό ότι είμαστε λίγο άτυχοι. Στο 5ο λεπτό τραυματίστηκε ο Μπράντον Νάιτ, ένας παίκτης που με την προσθήκη του Χολ θα μπορούσαμε να τρέξουμε και να πιέσουμε. Σήμερα ο Κουζμίνσκας έπαιξε με πυρετό. Τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε.

Η ΑΕΚ δεν μπαίνει σε καμία διαδικασία! Για να ξέρουμε τα πράγματα σωστά, αυτό που γίνεται φέτος είναι αστείο. Για να είμαστε σωστοί. Δεν μπορεί να γίνονται ματς σε άλλες μέρες, ματς τα οποία που επηρεάζουν την κατάταξη, δεν γίνονται σε άλλες μέρες».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x