Ελλάδα

Κύπελλο Γυναικών: Ματαίωση αγώνα λόγω επαφής με κρούσμα

Παίκτριες του Εσπέρου Λαμίας ήρθαν σε επαφή με κρούσμα COVID και ο αγώνας με την Αναγέννηση Ρυσίου για το Κύπελλο Γυναικών ματαιώθηκε και κατακυρώθηκε στους γηπεδούχους.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Κατόπιν ενημέρωσης, αθλήτριες του Σωματείου ΓΣ Έσπερος Λαμίας ήρθαν σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID 19 και σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. συστήνεται η αυξημένη ενεργητική επιτήρηση για δέκα (10) ημέρες.

Το αίτημα του σωματείου ΓΣ Έσπερος Λαμίας περί αναβολής δεν δύναται να γίνει δεκτό καθότι το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών έχει προγραμματισμένες συνεχόμενες αγωνιστικές μέχρι την έναρξη των Πρωταθλημάτων.

Ο αγώνας για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών μεταξύ των σωματείων ΑΜΣ Αναγέννηση Νέου Ρυσίου-ΓΣ Έσπερος Λαμίας δεν θα διεξαχθεί, επομένως το σωματείο ΑΜΣ Αναγέννηση Νέου Ρυσίου προκρίνεται στην 2η αγωνιστική της Α’ φάσης άνευ αγώνα και ο ΓΣ Έσπερος Λαμίας δεν υφίσταται μείωση δύο (2) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος που συμμετέχει όπως ορίζεται στο άρθρο 10 της Ειδικής προκήρυξης του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x