Ελλάδα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Φεστιβάλ 3Χ3 στο Ηράκλειο!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ 3Χ3 στο Ηράκλειο υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, παρουσία των ΜακΚίσικ, Λούντζη, αλλά και Αλβέρτη-Διαμαντίδη.

Με μεγάλη επιτυχία και μέσα σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ μπάσκετ 3Χ3 στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης του Ηρακλείου, που διεξήχθη υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης.

Στο τουρνουά συμμετείχαν εκατοντάδες μικροί φίλοι του μπάσκετ, απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους άθλημα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και τα όμορφα γήπεδα.

Στο φεστιβάλ του 3Χ3, πέραν του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, το «παρών» έδωσαν, από την πλευρά του Ολυμπιακού οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Μιχάλης Λούντζης, ενώ για τον Παναθηναϊκό παραβρέθηκαν οι Φραγκίσκος Αλβέρτης,Δημήτρης Διαμαντίδης και Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, παρακολούθησε την μπασκετική γιορτή και τόνισε πως: «Είναι μια εξαιρετική εκδήλωση, ο κόσμος αγκαλιάζει τέτοιες εκδηλώσεις και χαίρομαι πολύ να βλέπω νέα παιδιά να παίζουν μπάσκετ. Όλοι θέλουμε το μπάσκετ περάσει σε όλη την κοινωνία για να λάμψει και πάλι», ενώ ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ, Μπάμπης Μαρκάκης, ανέφερε: «Τελικά το καταφέραμε, το κάναμε γιορτή».

Να υπενθυμίσουμε πως οι αγώνες του 3Χ3 θα συνεχιστούν και την Κυριακή από τις 11:00 και όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος θα μπορούν να δηλώσουν επί τόπου συμμετοχή στις ακόλουθες κατηγορίες: U11, U13, U15, U18, U23, Open και Mixed Family.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Φεστιβάλ 3Χ3 έχουν όσοι επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ ή Rapid test 48ωρών ή PCR test 72 ωρών.

Κύπελλο: Πραγματοποιήθηκε με μεγάλ επιτυχία το Φεστιβάλ 3Χ3

Κύπελλο: Πραγματοποιήθηκε με μεγάλ επιτυχία το Φεστιβάλ 3Χ3

Κύπελλο: Πραγματοποιήθηκε με μεγάλ επιτυχία το Φεστιβάλ 3Χ3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x