Τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει το Ρέθυμνο για να ανεβεί ψηλά στη φετινή Α1 τόνισε ο Θωμάς Κώττας, ο οποίος σχολίασε την ανάγκη για νίκη επί των Τρικάλων, ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί.
Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:
«Καλησπέρα και πάλι για 6η συνεχόμενη εβδομάδα από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.
Δυστυχώς την προηγούμενη εβδομάδα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας μου δεν ήταν και τόσο καλά. Επισκεφθήκαμε το ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσουμε την πανίσχυρη ΑΕΚ και όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σε εκείνον είχαμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη. Όμως, δεν δείξαμε την απαραίτητη συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να έχουμε κάποια κενά διαστήματα, όπως στο 1ο δεκάλεπτο αλλά και στο τελευταίο, όπου τελικά πραγματοποιήσαμε την 2η ήττα μας σε 5 αγώνες.
Μοναδικό θετικό στοιχείο ήταν το ότι καταφέραμε και αντιδράσαμε στο ενδιάμεσο αλλά δεν έφτανε. Αυτά τα σημεία της συγκέντρωσης και της σταθερότητας είναι που θέλουμε να διορθώσουμε και αν τα καταφέρουμε θεωρώ πως είμαστε για μεγάλα πράγματα φέτος. Η ομάδα έχει και πολύ καλές μονάδες αλλά διαθέτει και ομαδικότητα, δύο στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και γιατί όχι να φτάσουμε και παραπάνω.
Από κει και πέρα, έχουμε μπροστά μας ακόμη μία “υποχρέωση” αύριο. Να κερδίσουμε τα Τρίκαλα και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που θα σταθεί πάλι δίπλα μας σε ακόμη έναν αγώνα στο Μελίνα Μερκούρη. Βέβαια, το παιχνίδι θέλει προσοχή και όπως προανέφερα χρειάζεται συγκέντρωση και σταθερότητα. Αν τα έχουμε αυτά, όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε με θετική ψυχολογία παρακάτω, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο δύσκολες εξόδους σε ΠΑΟΚ και Κύμη.
Εύχομαι καλό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο σε όλους».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






