Ελλάδα

Λάκοβιτς: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έκανε τον Παναθηναϊκό ίσως την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν προπονητής της Ουλμ, Γιάκα Λάκοβιτς, έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα ενόψει του 3ου Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο (18-19/9) θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τον Παναθηναϊκό αν φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές, την Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αλλά και την Ουλμ, η οποία αντικατέστησε την Μακάμπι Τελ Αβιβ.


Προπονητής στη γερμανική ομάδα είναι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Γιάκα Λάκοβιτς, με τον 43χρονο Σλοβένο να περνάει τέσσερα επιτυχημένα χρόνια στο «τριφύλλι» από το 2002 μέχρι το καλοκαίρι του 2006.

Με αφορμή λοιπόν τη συμμετοχή της Ουλμ στο τουρνουά στην μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο Λάκοβιτς αναφέρθηκε στον αείμνηστο πρόεδρο των «πρασίνων», τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η οικογένεια Γιαννακόπουλου έκανε τον Παναθηναϊκό ίσως την καλύτερη ομάδα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ!

«Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που είμαστε καλεσμένοι σε ένα εξαιρετικό τουρνουά προετοιμασίας, αυτό του αλησμόνητου, Παύλου Γιαννακόπουλου. Ερχόμαστε στο τουρνουά για τα δύο τελευταία φιλικά προετοιμασίας και ελπίζουμε με πλήρες ρόστερ να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε ιστορικά σπουδαίες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, Εφές και Παρτιζάν.

Ο κύριος Παύλος Γιαννακόπουλος και ολόκληρη η οικογένεια Γιαννακόπουλου έκαναν τον Παναθηναϊκό μια από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Με την πολυετή σκληρή δουλειά και την πίστη τους αποτελούν συνώνυμο της επιτυχίας του ευρωπαϊκού, αλλά και του παγκόσμιου μπάσκετ.

Ελπίζουμε αυτό το σαββατοκύριακο να απολαύσουμε ωραίο μπάσκετ και ασφαλώς να θυμηθούμε τον σπουδαίο μας πρόεδρο».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x