Ελλάδα

Λάνγκφορντ: «Νιώθω 25-26 χρονών και θέλω Final Four»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ δηλώνει σε άριστη κατάσταση και έτοιμος να φτάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε Final Four.

Δέκα χρόνια νεότερος από την πραγματική του ηλικία νιώθει ο Κιθ Λάνγκφορντ, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στη Ρωσία. Ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε ορεξάτος στον Παναθηναϊκό, με μεγάλο στόχο να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Final Four.

«Νιώθω εξαιρετικά, σαν 25-26 χρονών. Το σώμα μου είναι σε άριστη κατάσταση, μπορώ να αντεπεξέλθω εύκολα στο πρόγραμμα της Ευρωλίγκας. Επίσης είχα καιρό να ξεκουραστώ μετά τη σεζόν στην Ισπανία και έτσι είναι σε πολύ καλή διάθεση», τόνισε ο 35χρονος άσος.

«Έπαιξα σχεδόν σε όλη την καριέρα μου σε ομάδες της Ευρωλίγκας, αλλά δεν έχω καταφέρει να πάω σε Final Four και στον Παναθηναϊκό έχω την ευκαιρία να το διορθώσω αυτό. Έχουμε μια πολύ ισορροπημένη ομάδα, που μπορεί να τα καταφέρει. Κι αν πας εκεί, με λίγη τύχη μπορείς να πάρεις τον τίτλο. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να προσφέρω ό,τι περισσότερο μπορώ, να σκοράρω και να είμαι χρήσιμος, ανεξάρτητα από το πόση ώρα θα παίζω. Έχω μιλήσει με τον κόουτς και ξέρει πώς να με αξιοποιήσει. Χαίρομαι που θα συνεργαστούμε, είναι πολύ έμπειρος και έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους αλλά και την Ευρωλίγκα. Μπορώ να μάθω καινούρια πράγματα δίπλα του», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x