Ελλάδα

Λάνγκφορντ: «Υπογράφω, αλλά να μην φτιάχνει μπάτζετ με χρήματα που δεν έχει η ΑΕΚ»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ αποκάλυψε μέσω social media τους λόγους που δεν έχει υπογράψει διακανονισμό χρεών με την ΚΑΕ ΑΕΚ για χρέη προς το πρόσωπό του.

Μια μέρα μετά την άρνησή του ότι έχει υπογράψει διακανονισμό με την ΚΑΕ ΑΕΚ για ρύθμιση των οφειλών προς το πρόσωπό του, ο Κιθ Λάνγκφορντ αποκάλυψε ότι είναι έτοιμος τελικά να βάλει την υπογραφή του, ωστόσο γνωστοποίησε τους λόγους της καθυστέρησης.

Όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, καθυστέρησε για λόγους αρχής, αλλά και επειδή σκέφτηκε τους πρώην συμπαίκτες του που αξίζουν να πληρωθούν τα συμβόλαιά τους. Στη συνέχεια ανέφερε: «Προτρέπω την ΑΕΚ να μην κάνει στο εξής προϋπολογισμό με χρήματα που δεν έχει».

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Λάνγκφορντ:
«Είμαι έτοιμος να υπογράψω. Αυτή η καθυστέρηση δεν αφορούσε τα χρήματα. Έχω βγάλει πολλά εκατομμύρια στην καριέρα μου. Ήταν θέμα αρχής. Δεύτερον, οι πρώην συμπαίκτες μου αξίζουν την ευκαιρία να κερδίσουν τον επόμενο χρόνο των συμβολαίων τους και να παίξουν σε ανταγωνιστικό επίπεδο για να δείξουν το ταλέντο τους. Είναι πιο σημαντικό για την ΑΕΚ να έχει την ευκαιρία να κάνει το σωστό απέναντι στους επόμενους ξένους που χρειάζονται την ευκαιρία να φανούν στην Ευρώπη. Προτρέπω την ΑΕΚ και πολλούς άλλους συλλόγους σαν αυτήν να κινούνται λογικά και να μην κάνουν προϋπολογισμό με χρήματα που δεν έχουν. Τρίτον, αναγνωρίζω ότι η ευκαιρία για έναν ανερχόμενο παίκτη να παίξει σε ένα από τα κορυφαία επίπεδα, που μπορεί να προσφέρει η Ελλάδα, είναι πιο σημαντική από τα προσωπικά μου συναισθήματα σχετικά με πράγματα που ειπώθηκαν μεταξύ εμένα και της ΑΕΚ και το αποτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο που ακολούθησε. Χρησιμοποιήστε άμεσες γραμμές επικοινωνίας για την κατάσταση του συλλόγου σας και δώστε στους παίκτες την ελευθερία να λάβουν τις δικές τους αποφάσεις σχετικά με αυτές τις συνθήκες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον εργασίας και για τις δύο πλευρές και ένα πιο συνεπές αποτέλεσμα με ανταγωνιστικό τρόπο. Έτοιμος για την 17η σεζόν».».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x